Al meer dan 15 jaar is Bovi Betonbouw gespecialiseerd in het maken van betonkelders, keerwanden, laadkades, zwembaden, industriële vloeren, mestputten, silo's, ... 
Wij richten onze activiteiten zowel tot particulieren als industiële bouwwerken en voeren zowel nieuwbouwprojecten als renovaties uit.  

Dankzij de jarenlange ervaring van onze uitvoerders en de dagelijkse opvolging van alle werven staat Bovi garant voor een hoogstaande service, een perfecte waterdichtheid en een kwalitatief resultaat.
Eén van onze sterkste troeven is flexibiliteit; wij bouwen volledig volgens de wensen van de klant. Alle mogelijkheden worden persoonlijk met de klant besproken en verder uitgewerkt.

Met een jaarcapaciteit van gemiddeld 150 projecten per jaar streven wij ernaar om alle werven naar volle tevredenheid van de klant af te werken en bieden wij een garantie van 25 jaar op waterdichtheid! 

Omdat onze beton steeds wordt geleverd door een BENOR-gekeurde betoncentrale kunnen wij desgewenst steeds een BENOR-attest afleveren. Tevens bezorgen wij aan al onze klanten een veiligheids- en gezondheidsplan met uitgewerkte risico-analyse.

Heeft u bouwplannen of wenst u volledig vrijblijvend meer informatie over onze werken, dan kan u ons steeds contacteren op het nr. 014 88 30 98 of mailen naar info@bovi.be.

Sinds kort zijn wij ook gestart met het bouwen van huizen in prefab betonwanden. Indien u hiervoor interesse heeft kan u altijd informeren via www.concreteplus.be of via concreteplushome@gmail.com.
Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u ongetwijfeld efficiënt verder.